06 - 508 05 876

De huidpraktijk - úw huid is ons visitekaartje

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en het eerste wat de buitenwereld van u ziet. Het is belangrijk om de huid goed te verzorgen. Door het drukke leven met het gezin, werk of sociale verplichtingen schiet deze verzorging er wel eens bij in. Ook huidproducten die niet op uw huid zijn afgestemd geven onvoldoende verzorging en soms huidproblemen. 

Onze visie

Ervaring leert dat verbetering uitsluitend bereikt kan worden door een dagelijks gebruik van de juiste werkstoffen, die zorgvuldig zijn afgestemd op uw huid in combinatie met huidverbeterende behandelingen. Met een enkele behandeling in het jaar en geen gebruik van de juiste reiniging en huidverbeterende (Cosmeceuticals) producten gaat huidverbetering helaas niet gebeuren.  In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaalcellen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kunt u bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van uw rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Ons doel is uit uw huid het beste naar boven te halen en een realistisch beeld te scheppen van de mogelijkheden om huidverbetering te realiseren. Een bezoek aan Huidpraktijk BBJ in Kerkrade zal ook een ontspannende ervaring voor u zijn. Een rustige setting, een verwarmde stoel in de winter, aircondition in de zomer, in een gezellig ingerichte profesionele praktijk die zorgen voor een sfeer waarin u zich direct volkomen op uw gemak zult voelen. U verlaat onze prakrijk voor huidverbetering dus altijd als herboren en zeer ontspannen!

website by gosidesign gosidesign