06 - 508 05 876

Huidproblemen - huidproblemen behandelen

Huidpraktijk BBJ helpt bij diverse huidproblemen

Heeft u al veel geld uitgegeven aan cosmetica, zonder gewenst resultaat? Of kijkt u in de spiegel en ziet u een vermoeide huid? Dan bent u bij Huidpraktijk BBJ aan het juiste adres!

Wij bieden succesvolle behandelingen tegen rosacea, couperose, littekentjes, wallen, grove poriën, en een rokershuid. Voor de behandeling van puistjes/acne en het verminderen van rimpels en fijne lijntjes hebben wij op maat ontwikkelde behandelingstrajecten.

Joyce volgt met regelmaat trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Ze heeft in 2017 met succes de HBO basis opleiding dermatologie gevolgd. Hierdoor is zij in staat huidproblemen te signaleren, te herkennen, en indien mogenlijk te behandelen. Huidpraktijk BBJ werkt uitsluitend met BABOR en PCA Skin producten, hierdoor hebben wij de kennis, de producten en de apparatuur om uw huid weer te laten stralen! 

Veel voorkomende huidproblemen:

Rosacea behandelen

Bij rosacea heeft u last van roodheid en blozen waarbij uitgezette bloedvaatjes zichtbaar zijn. Het is een huidprobleem in het gezicht die het meeste voorkomt bij vrouwen tussen de 30 en 60 jaar. U heeft vaak last van puistjes en bultjes, maar bij rosacea ziet men geen mee-eters. Het verschil tussen rosacea en couperose is dat er bij couperose geen bultjes en puistjes zichtbaar zijn. Bij rosacea is het ook mogelijk dat de huid verdikkingen vertoont.

Rosacea treedt vaak op bij klimaatveranderingen zoals warmte, kou en wind. Ook voeding kan een rol spelen bij een 'flare-up', maar ook stress en roken zijn factoren die het verergeren. Rosacea vraagt om een gerichte behandeling, bij het verkeerd behandelen van rosacea kan verergering optreden. Bezoek Huidpraktijk BBJ voor een correct behandelplan. 

Last van rosacea? Klik hier voor een gratis intakegesprek >


Couperose behandelen

Bij couperose heeft u last van roodheid in het gezicht waarbij gesprongen adertjes te zien zijn. Vaak wordt geprobeerd met make-up en andere cosmetica deze adertjes te verbergen waardoor de huidconditie verder verslechtert. Bij Huidpraktijk BBJ werken wij aan een oplossing en behandeling voor couperose

Last van couperose? Klik hier voor een gratis intakegesprek >

Resultaat behandeling couperose:

behandeling couperose

Littekens in het gezicht

Heeft u last van (oude) littekens in het gezicht? Wellicht littekens van acne? Wij kunnen de conditie van uw huid op deze plekken verbeteren en ervoor zorgen dat de littekens minder zichtbaar worden. Wilt u weten hoe? Vraag dan een gratis intakegesprek aan. 

Wallen behandelen

Wallen zorgen ervoor dat u er vermoeid uitziet. Helaas kunnen wallen verergeren naarmate u ouder wordt. Dit komt omdat het vet onder het oog door bindweefsel op zijn plaats wordt gehouden, maar dit wordt slapper als u ouder wordt. Hierdoor zakt het vet naar voren waardoor u een wal krijgt. Een wal is dus iets anders dan een kring onder de ogen. Bij wallen gaat het om een verdikking onder het oog terwijl bij een kring een donkere kleur ontstaat. De donkere kleur kan komen door een vochttekort onder het oog maar het kan ook genetisch bepaald zijn. Bij voldoende slaap, veel water drinken en niet roken zult u verbetering merken omdat het lichaam dan beter gehydrateerd is. Bij wallen is het probleem niet zo zeer het vocht, maar het vet. Met speciale massagetechnieken zijn de wallen te behandelen, ook hebben wij speciale producten om wallen te verminderen. Middels een gratis intakegesprek kunnen we kijken welke behandeling voor u het beste is.

Resultaat behandeling wallen:

wallen behandelen

Grove poriën behandelen

Heeft u zichtbare poriën in het gezicht, bijvoorbeeld op uw neus? Het is een hardnekkige en moeilijk te behandelen huidprobleem. Bij een foute behandeling kunnen de poriën verergeren of is het resultaat slechts tijdelijk. De grove poriën ontstaan wanneer de talgklieren teveel talg produceren wat vermengt met dode huidcellen. Hierdoor kunnen de poriën ook verstopt raken. De porie wordt wijder omdat de talg niet vrij kan uitvloeien. Het probleem wordt erger als u producten gebruikt die de poriën proberen te verbergen, zoals make-up of te vette crème. Wij gebruiken diverse producten om de poriën te verkleinen, en u heeft zeker baat bij een peeling of microdermabrasiebehandeling.

Rokershuid en vermoeide huid

Niet alleen rokers kunnen last hebben van een rokershuid, ook meerokers die regelmatig worden blootgesteld aan sigarettenrook kunnen last krijgen van de typische grauwe, doffe huid. Ook kan door een gebrek aan hydratatie, verminderde doorbloeding en afbraak van collageen en elastine, sneller huidveroudering optreden. De huid kan zelfs geel kleuren door de nicotine van sigaretten. Omdat een vermoeide huid en een rokershuid verschillende symptonen kunnen vertonen (ook bijvoorbeeld mee-eters of een dunne huid) beoordelen wij altijd eerst uw huid voordat we de geschikte behandeling voorstellen. Vraag daarom een gratis intakegesprek aan.

Pigmentvlek in het gezicht

Pigmentvlekken in het gezicht vallen op omdat ze donkerder of lichter dan uw huidtype zijn. Pigmentvlekken kunnen vooral cosmetisch hinderlijk zijn, donkere vlekken laten u vaak ouder lijken dan u daadwerkelijk bent. Gelukkig kunnen wij pigmentvlekken goed behandelen, ook daarvoor kunt u het beste gebruik maken van ons gratis intakegesprek.

Resultaat behandeling pigmentvlek:

pigmentvlek verwijderen

 

pigmentvlek behandelen kerkrade

Resultaat behandeling droge en schilferige huid:

 

website by gosidesign gosidesign